Partnership en service

Partnership en service

Naast het leveren van een goed product, vinden we partnership en service belangrijk. We denken graag met u mee. Proactief. Om uw bedrijfsprocessen steeds verder te optimaliseren. Of om de kostprijs van uw producten te reduceren. Samen verhogen we uw return on investment. We gaan graag een partnership met u aan voor een langere periode. Zo kunt u gedurende de gehele levensduur van uw installatie profiteren van onze uitstekende service.Naast het leveren van een goed product, vinden we partnership en service belangrijk. We denken graag met u mee. Proactief. Om uw bedrijfsprocessen steeds verder te optimaliseren. Of om de kostprijs van uw producten te reduceren. Samen verhogen we uw return on investment. We gaan graag een partnership met u aan voor een langere periode. Zo kunt u gedurende de gehele levensduur van uw installatie profiteren van onze uitstekende service.

Service en onderhoud

Daarbij kunt u denken aan preventief en correctief onderhoud, maar ook aan opleiding en efficiencymetingen. Zo verzorgen wij niet alleen de scholing van uw medewerkers op uw nieuwe poedercoat-, KTL/ATL- of galvano-installatie tijdens de inbedrijfstelling, maar geven wij ook regelmatig trainingen aan nieuw ingestroomde medewerkers om hen alle ins & outs van de machine en de oppervlaktebehandeling bij te brengen. Daarnaast zijn er de vele variabelen en/of instellingen die wij tijdens een inbedrijfstelling vastleggen en die bij een inspectie gecontroleerd kunnen worden. Soms is het door aanpassingen in een van de deelprocessen noodzakelijk om ergens anders ook iets te verstellen en daardoor de efficiency van het geheel te verbeteren.

Spareparts

Door de jaren heen hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met betrouwbare toeleveranciers, die u en ons snel en deskundig kunnen voorzien van de juiste onderdelen voor uw installatie.

Poedercoating

KTL/ATL

Galvanotechniek

Corporate video

Indufinish b.v. | Willem Barentszstraat 5 | 7825 VZ Emmen | The Netherlands | +31 (0) 591 630 003 | info@indufinish.com