Werken bij Indufinish

Hieronder vind je de actuele vacature(s) bij Indufinish. Klik op de betreffende functie voor meer informatie.

Technical Sales Manager

Ben jij commercieel gedreven en in staat om onze hoogwaardige oppervlaktebehandelingsinstallaties te verkopen? Dan ben jij misschien wel de Technische Sales Manager die wij zoeken! 

Bij Indufinish zijn we met serieuze zaken bezig, maar wel binnen een informele werksfeer. Een werksfeer die van alle kanten betrokkenheid en betrouwbaarheid uitstraalt, richting de klanten én richting collega’s. Bij de afspraken die jij maakt weet jij zeker dat jouw collega’s (circa 30 in totaal) zorgen voor een tevreden klant en met zo’n team achter je is het nog leuker om deals te sluiten! Uiteraard worden de successen met elkaar gevierd! 

Wat ga je doen?
Als Technisch Sales Manager vind jij de ultieme combinatie van sales, techniek, zelfsturing en verantwoordelijkheid. Met jouw enthousiasme weet jij in Nederland potentiële klanten in kaart te brengen, waardevolle contacten te leggen en nieuwe opdrachten te verwerven. Uiteraard behoort ook het onderhouden van relaties met bestaande klanten tot jouw rol. Met jouw creativiteit, kennis en commerciële drive weet jij feilloos in te spelen op kansen in deze technische markt.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Het verwerven van opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten die passen binnen de (commerciële) doelstellingen van de organisatie;
 • Samen met de sales engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele eisen van de klant naar realistische, tijdige en juiste offertes;
 • opvolgen van potentiële opdrachten/uitstaande offertes en het voeren van onderhandelingen binnen de vastgestelde kaders;
 • Het op de juiste manier overdragen van ‘sales ’informatie naar engineering, oftewel jouw werk stopt niet na het sluiten van de deal;
 • Het volgen van ontwikkelingen in de markt en het bezoeken van netwerkbijeenkomsten, beurzen en andere branchegerichte events.

 Functie-eisen
Wat breng je met je mee?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt commerciële werkervaring in de maakindustrie;
 • Je hebt ervaring met investeringsverkopen(must);
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse enEngelse taal, Duits is een pré;
 • Je hebt kennis van en/of een bestaand netwerk in de oppervlaktebehandelende (of aanverwante) industrie (pré)

Competenties
Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met sales én techniek, bouwt makkelijk relaties op en weet deze te onderhouden. Jij toont initiatief, je bent doortastend, beschikt over overtuigingskracht en houdt te allen tijde de (commerciële) belangen van het bedrijf scherp in de gaten. Bovendien presteer jij juist optimaal wanneer de druk lekker op de ketel staat. 

Drive en ambitie vinden wij belangrijk, de wil om zaken elke dag weer beter te doen. Daarnaast pas je in de professionele, maar informele cultuur van ons bedrijf waar je bijdraagt aan een gezellige sfeer en hecht team. Samengevat: we zoeken een nuchtere Sales Manager met de gunfactor!

 Arbeidsvoorwaarden
Wat kan Indufinish jou bieden?

 • Een financieel gezonde organisatie met een informele sfeer en korte lijnen;
 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 4000,- en € 6000,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur), afhankelijk van jouw ervaring en kennisniveau;
 • De mogelijkheid tot een bonusregeling, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Een goed inwerkprogramma en on-the-job begeleiding;
 • Op de dagen dat je vanuit ons kantoor in Emmen werkt, heb je beschikking over de lekkerste koffie, bedrijfsfruit en een inspirerende werkplek in een moderne kantoortuin met zit-/sta-werkplekken;
 • Ruim aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Personeelsbijeenkomsten en een maandelijkse borrel;
 • Bij deze functie horen eenauto, laptop en telefoon van de zaak.

Bedrijfsinformatie
Indufinish is een leverancier van oppervlaktebehandelingsinstallaties en is gevestigd in Emmen, met daarnaast een nevenvestiging in Polen. Al 30 jaar zijn wij een toonaangevende speler in onze branche. Zowel nationaal als internationaal. Daarbij richten wij ons vooral op poedercoaten, natlak, KTL- en galvanotechniek. Wij ontwerpen, leveren en installeren zowel componenten als complete coating lijnen voor onze klanten. Ook service en onderhoud aan bestaande installaties wordt door ons uitgevoerd. Oftewel we zijn verantwoordelijk voor het gehele pakket en daarmee totaal producent. 

De visie van Indufinish is gericht op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. De cultuur is transparant en open, waarbij er ook ruimte is voor ideeën en eigen inbreng.

Solliciteren doe je zo!
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem dan contact op met Greke Bakema (HR adviseur) via g.bakema@indufinish.nl of 0591-374582.

Solliciteren?
Herken jij je in de gevraagde functie(s) en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie, dan kun je je interesse kenbaar maken door het sturen van je motivatie en cv naar Greke Bakema, HR adviseur, via g.bakema@indufinish.com.

Heb je vragen over een vacature, bel dan met Greke, op telefoonnummer 0591-630003.

Vacature(s) vullen wij via eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van onze vacature(s) wordt daarom niet gewaardeerd. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, worden behandeld als directe sollicitatie van de kandidaat.

 

Poedercoating

KTL/ATL

Galvanotechniek

Corporate video

Indufinish b.v. | Willem Barentszstraat 5 | 7825 VZ Emmen | The Netherlands | +31 (0) 591 630 003 | info@indufinish.com