Werken bij Indufinish

Hieronder vind je de actuele vacature(s) bij Indufinish. Klik op de betreffende functie voor meer informatie.

(Technisch) Inkoper

mei 2020

Jouw baan als (technisch) inkoper bij Indufinish

Vanwege een verdere professionalisering van ons bedrijf, breiden wij de Indufinish-familie uit met een nieuwe functie. Ben jij de (technisch) inkoper die wij zoeken?

De functie

Het inkopen van materialen en diensten wordt momenteel gedaan door verschillende collega’s, waardoor het inkoopproces niet het meest effectief en efficiënt is. De (technisch) inkoper heeft de primaire taak om het inkoopproces te optimaliseren en kostenbesparingen te realiseren.

Omdat de functie van (technisch) inkoper een nieuwe functie binnen de organisatie is, ben je in het begin van je Indufinish-carrière voornamelijk bezig met het in kaart brengen van de huidige inkoopprocessen en de bestaande afspraken met leveranciers. Daarnaast ook met het stroomlijnen en updaten van de (digitale) administratie. Vervolgens is het aan jou om het inkoopproces verder te professionaliseren; het afsluiten van raamovereenkomsten is daar onderdeel van.

Jouw verantwoordelijkheden als Inkoper bij Indufinish

 • Een efficiënte en effectieve inrichting van de (technische) inkoop door het in kaart brengen van de huidige inkoopprocessen en -procedures;
 • Het management adviseren over eventuele verbeteringen en professionaliseringsslagen;
 • Zorgdragen voor een tijdige en accurate administratieve verwerking van artikelprijzen, prijsafspraken, offertes en orderbevestigingen van leveranciers in ons ERP-systeem Isah;
 • Het realiseren van inkoopdoelstellingen,- besparingen en -verbeteringen;
 • Het managen en ontwikkelen van leveranciersrelaties waarbij het maken van afspraken inzake optimale prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn.

Het bedrijf

Indufinish is een leverancier van oppervlaktebehandelingsinstallaties en is gevestigd in Emmen. Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende speler in onze branche. Zowel nationaal als internationaal. Daarbij richten wij ons vooral op poedercoaten, KTL- en galvanotechniek. Wij ontwerpen, leveren en installeren zowel componenten als complete coatinglijnen voor onze klanten.

 Wat kan Indufinish jou bieden?

 • Je krijgt binnen de gestelde kaders de vrijheid om jouw eigen functie vorm te geven. Daarnaast biedt Indufinish voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende en groeiende organisatie, waar ook aandacht is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen;
 • Elke dag de lekkerste koffie en een inspirerende werkplek in een moderne kantoortuin met zit-/sta-werkplekken;
 • Je parkeert jouw auto op je eigen parkeerplek met naambordje;
 • Een uitdagende functie bij een bedrijf met ongeveer 30 werknemers, informele sfeer, korte lijnen, maandelijks een vrijdagmiddagborrel en andere personeelsbijeenkomsten/-uitjes;
 • Een goed inwerkprogramma voor een vliegende start om jou succesvol te laten zijn;
 • Een functie van 32-40 uur/week met uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring op basis van jouw kennisniveau, bovenwettelijke verlofdagen en een goede pensioenregeling. Na één jaar kans op een vast dienstverband.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bouwt makkelijk relaties op (zowel intern als extern) en weet deze te onderhouden. Jij toont initiatief, beschikt over overtuigingskracht en houdt ten alle tijden de (commerciële) belangen van het bedrijf scherp in de gaten.

Jij brengt genoeg ervaring mee om deze (technisch) inkoper functie zo effectief en efficiënt mogelijk op te zetten. Beschik jij niet over bakken met ervaring, maar ten minste wel twee jaar, en beschik jij over een enorme drive en de juiste inzet? Dan nodigen wij ook jou graag uit om te solliciteren!

Daarnaast beschik jij over een afgeronde HBO opleiding richting inkoopmanagement of vergelijkbaar, heb je affiniteit met techniek en een industriële/productie omgeving en heb je goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Wil jij solliciteren op onze vacature voor (technisch) inkoper?
Herken jij je in deze functie, dan kun je je interesse kenbaar maken door het sturen van je motivatie en cv naar g.bakema@indufinish.com. Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Greke Bakema, HR adviseur, op telefoonnummer 0591-630003.

Een assessment en/of het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kan onderdeel uitmaken van onze selectieprocedure. Daarnaast dien je rekening te houden met een referentiecheck.

Solliciteren?
Herken jij je in de gevraagde functie(s) en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie, dan kun je je interesse kenbaar maken door het sturen van je moticatie en cv naar g.bakema@indufinish.com. Heb je vragen over een vacature, bel dan met Greke Bakema, HR adviseur, op telefoonnummer 0591-630003.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.

 

Poedercoating

KTL/ATL

Galvanotechniek

Corporate video

Indufinish b.v. | Willem Barentszstraat 5 | 7825 VZ Emmen | The Netherlands | +31 (0) 591 630 003 | info@indufinish.com