Werken bij Indufinish

Hieronder vind je de actuele vacature(s) bij Indufinish. Klik op de betreffende functie voor meer informatie.

Service technician

Jouw baan als Service technician bij Indufinish

Houd je van zelfstandigheid in je functie en vind je kennis delen belangrijk? Zoek je meer verantwoordelijkheid en een organisatie die eigen inbreng waardeert? Word je uitgedaagd door de grote installaties en robotapplicaties? We willen ons technisch team graag uitbreiden met een vast stabiele factor. We zoeken een collega die inzetbaar is als troubleshooter bij storingen en problemen van onze klanten en assisteert bij de opbouw van onze installaties op locaties. Enerzijds een bouwer anderzijds een technische sleutelaar.

Functie inhoud
Als servicemonteur heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je werkt hoofdzakelijk als servicemonteur: je spoort en lost storingen op, voert reparaties uit, doet inspecties, voert (preventief) onderhouds- en herstelwerkzaamheden op diverse klantlocaties, zowel nationaal als internationaal. Ter afronding vraag je beoordelingen aan de klant en lever je de juiste rapportages aan.

Indien nodig kun je ook ingezet worden voor onze projecten en help je bij het opbouwen van gehele installaties. Wanneer je ter plaatse bent moet je af en toe delegeren en taken uitdelen, omdat je met externe partijen of inleenpersoneel te maken hebt. In rustige tijden werk je gerust mee aan het interne proces.

Jouw werkplek als Service technician bij Indufinish
We kennen 3 Business Units met een totaal van 30 medewerkers; jij maakt deel uit van de Business Unit Projects. Binnen Projects kennen we verschillende afdelingen, namelijk sales, engineering, projectmanagement, projectuitvoering en service & onderhoud. Jouw directe team bestaat uit 1 Service Coördinator en 1 Service Technician en in de montage 2 Lead Technicians.

Indufinish is een leverancier van oppervlaktebehandelingsinstallaties. Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende speler in onze branche. Zowel nationaal als internationaal. Daarbij richten wij ons vooral op poedercoaten, KTL- en galvanotechniek. Wij ontwerpen, leveren en installeren zowel componenten als complete coatinglijnen voor onze klanten.

Wat kan Indufinish jou bieden?
Voldoende vrijheid binnen een innoverende organisatie en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en waar ook aandacht is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We bieden ook een goed inwerkprogramma voor een vliegende start om jou succesvol te laten zijn. We bieden een technisch uitdagende en diverse functie op internationaal niveau. Mocht je een dag op kantoor zijn dan drink je de lekkerste koffie en kun je een werkplek innemen in onze moderne kantoortuin met zit-/sta-werkplekken. We kennen een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring op basis van jouw kennisniveau, bovenwettelijke verlofdagen en een goede pensioenregeling. Na één jaar kans op een vast dienstverband.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een relevant MBO opleiding, bij voorkeur Elektrotechniek of een combinatie met Werktuigbouwkunde.
  • Aanvullende kennis van: NEN 3140 VOP, Siemens PLC, schema’s lezen, storingen verhelpen.
  • Je bent in bezit van VOL-VCA en Heftruck certificaat of bereid dit te behalen.
  • Je hebt geen hoogtevrees en bent in fysiek goede conditie.
  • Je hebt geen bezwaar tegen het regelmatig alleen verblijven van huis. Ook voor periodes van 1 of 2 weken achtereen.
  • Je kunt je goed verstaanbaar maken, zowel woord- als geschrift in Nederlands, Engels en Duits.
  • Je bent zelfstandig in staat om storingen op te lossen.
  • Woonachtig in de omgeving i.v.m. opstarten vanuit de standplaats en in bezit van een rijbewijs.

Solliciteren naar de functie van Service technician bij Indufinish?
Maak je interesse kenbaar door het sturen van je motivatie en CV naar info@indufinish.com, t.a.v. Greke Bakema, HR adviseur. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op via 0591‑630003.

 

 

 

Solliciteren?
Herken jij je in de gevraagde functie(s) en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie, dan kun je je interesse kenbaar maken door het sturen van je motivatie en cv naar info@indufinish.com. Heb je vragen over een vacature, bel dan met Greke Bakema, HR adviseur, op telefoonnummer 0591-630003.

Telefon
Ogólny: +31 (0)591 630 003
Serwis i konserwacja: +31 (0)591 374 588
Administracja ds. dłużników i wierzycieli: +31 (0)591 630 003

Email
Ogólny: info@indufinish.com
Serwis i konserwacja: service@indufinish.com
Administracja ds. dłużników i wierzycieli: invoices.projects@indufinish.com

Adres
Willem Barentszstraat 5
7825 VZ Emmen
The Netherlands

Nasz junior sales manager na terenie Polski

Dominik Moskal +48 692 372 289
Email: d.moskal@indufnish.com

Poedercoating

KTL/ATL

Galvanotechniek

Corporate video

Indufinish b.v. | Willem Barentszstraat 5 | 7825 VZ Emmen | The Netherlands | +31 (0) 591 630 003 | info@indufinish.com