Werken bij Indufinish

Hieronder vind je de actuele vacature(s) bij Indufinish. Klik op de betreffende functie voor meer informatie.

Service technician

Jouw baan als Service technician bij Indufinish

Houd je van zelfstandigheid in je functie en vind je kennis delen belangrijk? Zoek je meer verantwoordelijkheid en een organisatie die eigen inbreng waardeert? Word je uitgedaagd door de grote installaties en robotapplicaties? We willen ons technisch team graag uitbreiden met een vast stabiele factor. We zoeken een collega die inzetbaar is als troubleshooter bij storingen en problemen van onze klanten en assisteert bij de opbouw van onze installaties op locaties. Enerzijds een bouwer anderzijds een technische sleutelaar.

Functie inhoud
Als servicemonteur heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je werkt hoofdzakelijk als servicemonteur: je spoort en lost storingen op, voert reparaties uit, doet inspecties, voert (preventief) onderhouds- en herstelwerkzaamheden op diverse klantlocaties, zowel nationaal als internationaal. Ter afronding vraag je beoordelingen aan de klant en lever je de juiste rapportages aan.

Indien nodig kun je ook ingezet worden voor onze projecten en help je bij het opbouwen van gehele installaties. Wanneer je ter plaatse bent moet je af en toe delegeren en taken uitdelen, omdat je met externe partijen of inleenpersoneel te maken hebt. In rustige tijden werk je gerust mee aan het interne proces.

Jouw werkplek als Service technician bij Indufinish
We kennen 3 Business Units met een totaal van 30 medewerkers; jij maakt deel uit van de Business Unit Projects. Binnen Projects kennen we verschillende afdelingen, namelijk sales, engineering, projectmanagement, projectuitvoering en service & onderhoud. Jouw directe team bestaat uit 1 Service Coördinator en 1 Service Technician en in de montage 2 Lead Technicians.

Indufinish is een leverancier van oppervlaktebehandelingsinstallaties. Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende speler in onze branche. Zowel nationaal als internationaal. Daarbij richten wij ons vooral op poedercoaten, KTL- en galvanotechniek. Wij ontwerpen, leveren en installeren zowel componenten als complete coatinglijnen voor onze klanten.

Wat kan Indufinish jou bieden?
Voldoende vrijheid binnen een innoverende organisatie en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en waar ook aandacht is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We bieden ook een goed inwerkprogramma voor een vliegende start om jou succesvol te laten zijn. We bieden een technisch uitdagende en diverse functie op internationaal niveau. Mocht je een dag op kantoor zijn dan drink je de lekkerste koffie en kun je een werkplek innemen in onze moderne kantoortuin met zit-/sta-werkplekken. We kennen een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring op basis van jouw kennisniveau, bovenwettelijke verlofdagen en een goede pensioenregeling. Na één jaar kans op een vast dienstverband.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevant MBO opleiding, bij voorkeur Elektrotechniek of een combinatie met Werktuigbouwkunde.
 • Aanvullende kennis van: NEN 3140 VOP, Siemens PLC, schema’s lezen, storingen verhelpen.
 • Je bent in bezit van VOL-VCA en Heftruck certificaat of bereid dit te behalen.
 • Je hebt geen hoogtevrees en bent in fysiek goede conditie.
 • Je hebt geen bezwaar tegen het regelmatig alleen verblijven van huis. Ook voor periodes van 1 of 2 weken achtereen.
 • Je kunt je goed verstaanbaar maken, zowel woord- als geschrift in Nederlands, Engels en Duits.
 • Je bent zelfstandig in staat om storingen op te lossen.
 • Woonachtig in de omgeving i.v.m. opstarten vanuit de standplaats en in bezit van een rijbewijs.

Solliciteren naar de functie van Service technician bij Indufinish?
Reageer voor 31 januari en maak je interesse kenbaar door het sturen van je motivatie en CV naar info@indufinish.com, t.a.v. Greke Bakema, HR adviseur. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op via 0591‑630003.

 

 

 

CNC operator (2-ploegen) vacature ter inschrijving

Jouw baan als CNC Operator bij Indufinish

Jij bent als operator in staat om de machine volgens instructie te bedienen. Jij kunt werkstukken inspannen, laden en lossen in de freesmachine. De machine wordt ingesteld om de volgende bewerkingen te doen; slijpen, boren, frezen, schaven, draaien, vijlen e.d. De operator houdt dit proces goed in de gaten en selecteert de juiste gereedschappen. Daarnaast wordt de maatvoering van het product door jou gecontroleerd werk je conform tekening en instructies de orders uit op de millimeter nauwkeurig.
Je breed inzetbaar en kun je het paneel zelfstandig samenstellen volgens instructies. Het samenstellen bestaat o.a. uit: het afbramen van de producten, het voorbereiden van bevestigingsmateriaal, hoeken en randen afwerken met plinten en bevestigen van verlichting e.d. Bij deze werkzaamheden wordt er fysieke inspanning van je verwacht.
De uiteindelijke kwaliteit wordt aan jouw zorg en oplettend oog toevertrouwd!

Functie-eisen

 • Je beschikt over een technische opleiding of de nodige technische werkervaring
 • Je begrijpt complexe tekeningen en kunt opdrachten uitvoeren en panelen samenstellen a.d.h.v. de tekening
 • Je bezit een geldig VCA certificaat of bereid om deze te halen
 • Bij voorkeur enige kennis van verspanen en assembleren
 • Je kunt goed met druk omgaan
 • Je beschikt over technisch inzicht
 • Bij voorkeur ervaring met heftruck
 • Bij voorkeur ervaring met hijsen en takelen
 • Je bent flexibel en beschikbaar voor het werken in 2-ploegen

Wij bieden…

 • Een intern opleidingstraject van CNC tot assemblage
 • 14% ploegentoeslag per gewerkt uur
 • Baan voor langere tijd met kans op vast

Wat doen wij?
Ons interne productieproces is gericht op het vervaardigen van kunststof poedercabines. We hebben een frezerij en een assemblageafdeling. Hier worden kunststof platen gefreesd in panelen, onderdelen en componenten. Het assemblageproces is erop gericht dat de gefreesde onderdelen worden samengesteld zodat er prefab panelen ontstaan die op locatie verder gemonteerd kunnen worden.

De poedercabines worden gebruikt in poedercoatinstallaties waarbij er producten worden gecoat met een specifieke laag, ter verduurzaming, bescherming, versterking of een bepaalde stijl te creëren van het betreffende product. Voorbeelden van gecoate producten zijn: hekwerk, ombouw van cv installaties, keramische bloempotten en panelen voor keukens. Kortom voor elk product kunnen wij installaties ontwerpen en cabines bouwen.

Meer informatie over onze organisatie vind je op deze website, op ons YouTube-kanaal en onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Wil je reageren op onze vacature voor CNC operator?
Heb jij interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar info@indufinish.com.

Solliciteren?
Herken jij je in de gevraagde functie(s) en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie, dan kun je je interesse kenbaar maken door het sturen van je motivatie en cv naar info@indufinish.com. Heb je vragen over een vacature, bel dan met Greke Bakema, HR adviseur, op telefoonnummer 0591-630003.

Poedercoating

KTL/ATL

Galvanotechniek

Corporate video

Indufinish b.v. | Willem Barentszstraat 5 | 7825 VZ Emmen | The Netherlands | +31 (0) 591 630 003 | info@indufinish.com